Турнир на деца родени 2003г. по случай Деня на детето

На 01.06.2013г. събота на стадиона в  гр.Поморие се проведе Детски турнир по футбол за деца родени 2003г. Турнира мина под организацията на ОС на БФС гр.Бургас и Община Поморие и съвпадна с тържествата по случай Деня на детето.

В него взеха участие 10 отбора от гр.Бургас и Областта.Отличните условия,които предостави стадиона в гр.Поморие  и много добрата организация от страна на домакините – ОФК „Поморие“,направиха така,че мачовете между малките футболисти се превърнаха в изключителен празник.

На трибуните освен многобройните зрители и близки на състезателите присъстваха и много личности от спорта и политиката,които се включиха при награждаването на призьорите.Кмета на Община Поморие г-н Иван Алексиев наблюдава по-голямата част от срещите,а Общинските съветници Детелин Лилов и Красимира Стоянова останаха през целия турнир и участваха при връчването на част от наградите.Други личности,които ощастливиха с присъствието си децата с това,че им връчиха награди,бяха Емил Табаков-председател на ОС на БФС гр.Бургас,Георги Виделов-шеф на съдийската комисия към ОС на БФС гр.Бургас,Милен Георгиев-бивш известен футболист и шеф на ФА „Бургас спорт“,Велислав Вуцов-треньор на ПФК „Славия“,Николай Русев-директор на ДЮШ „Несебър“,Румен Димов-изп. директор на ОФК „Созопол“,Николай Кръстев-треньор в ПСФК „Черноморец“ Бургас.А купата на първенците връчи лично зам.обл. управител на Област Бургас г-н Атанас Терзиев.

След оспорвани срещи I – во място зае отборът на ПФСК „Черноморец“ Бургас с треньор Пламен Младенов. А малките футболисти на ОФК „Поморие“ с треньор Лъчезар Данев заеха VII-мо място.

От състава на домакините индивидуална награда за „Най-полезен играч“ получи Николай Горанов.

 

Коментарите са забранени

%d блогъра харесват това: