ДЮШ на ОФК „Поморие“

През изминалата седмица отборите от Детско-Юношеската Школа на ОФК „Поморие“ участваха в следните футболни срещи и турнири:

– Отбора на Детска Подготвителна Група родени 2003г. участва в турнира организиран от ОС на БФС гр. Бургас и Асоциация на Българските Футболисти,който се проведе на с.к. „Каменица- Арена“ гр. Бургас.

Малките ни футболисти играха с отбора на ФК „Нефтохимик“ и победиха с 2:1.Голмайстори са Ивелин Петров и Яни Неделчев.А след това загубиха от отбора на ПСФК „Черноморец“ с 4:0 и ФК „Бургас спорт“ с 4:1.Гол отбеляза Валентин Либчев.

ОФК „Поморие“ зае 4-то място от 8 отбора.

 

– Отбора на Деца „Б“   гостуват на отбора на ФК “Странджа – Агрокорн” гр. Средец в среща за Купата на БФС на 06.09. /събота/ и загуби с 6:1 от домакините.

Голмайстор – Асен Костадинов

 

– Отбора на юноши старша възраст родени 97-ма година прие във гр. Поморие тима на ОФК „Созопол“ на 07.09./неделя / в среща за Купата на БФС.

Срещата протече много оспорвано и  завърши с равен резултат 2:2,като головете за нашия отбор отбеляза Алеко Христов.Двубоят бе решен с изпълнението на дузпи,след което по-точни бяха момчетата от Созопол,които продължават в следващата фаза на турнира.

Коментарите са забранени

%d блогъра харесват това: